Integrerede solceller

Få store fordele med solcellepaneler fra schweiziske Solrif

Følg arkitekturen med integrerede solceller

Ønsker du et integreret solcelleanlæg, som skal falde i hak med husets arkitektur, tilbyder Solcellespecialisten integrerede solcellepaneler fra schweiziske Solrif, som benytter SunPower-celler til deres paneler. SunPower er kendetegnet ved høj ydelse og helt sort overflade uden synlige streger.

Solcellepaneler, der integreres i tagflader, er generelt dyrere end traditionelle solcellepaneler, der monteres ovenpå taget. Det skyldes blandt andet, at tagintegrerede solceller skal tilpasses tagbelægningen, hvilket ikke er tilfældet med almindelige paneler.

Huse med valmede tagflader kræver større tilpasning, da modulerne skal gå op med tagets form. Til gengæld er det nemmere på regulære tagflader som for eksempel saddeltag.

Med hjælp fra et avanceret beregningsprogram kan vi tilbyde mål og skitser af, hvor meget et solcelleanlæg vil fylde på dit tag. Vi tilbyder integrerede solcelleanlæg i alle størrelser.

Giv os et kald på 20 43 99 25, og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Få et GRATIS tilbud på integrerede solceller!

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med dine spørgsmål.