Monteringsudstyr

Montering og monteringsudstyr 

Monteringsudstyr fra de førende producenter

Solcellespecialisten benytter monteringsudstyr fra nogle af de absolut førende producenter på markedet. Til tegl-, skiffer-, eternit- samt tagpaptage benytter vi monteringsudstyr fra tyske Wasi.

Der benyttes altid sorte aluminiumsskinner. På tegltage løftes teglen fri af konstruktionen og tilpasses således at teglet passer ned over teglkrogen. På denne måde udgår vi at bore huller i dine tegl.

Der kan være flere løsningsmodeller på tagpaptage, hvilken der skal bruges på dit tag afhænger af konstruktion og hældning samt hvordan tagpap beklædninger er konstrueret.

Solcellespecialisten har stor erfaring i at sikre den bedste og mest robuste montage på tagpap. Paneler på flade tage monteres på rammer fra hollandske Van der Valk, hvor der ikke laves gennemtrængninger i taget.

Som standard på Van der Valk-løsninger benytter vi 10 graders hældning, da det giver størst ydelse per arealenhed. Med vores avancerede simuleringsprogram, PVSOL, kan afstanden mellem eventuelle rækker beregnes til enten optimal ydelse, minimering af areal eller en løsning som passer til lige præcis til dit projekt. 

Læs mere om solcelleanlæg her, eller kontakt os og fortæl os om netop dit projekt.

Få et GRATIS tilbud på din solcelleløsning!

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med dine spørgsmål.