Få grønnere og billigere strøm med et solcelleanlæg

Få flere fordele med et solcelleanlæg fra SunPower

Solcelleanlæg – dimensioneret til dine behov

Med et perfekt dimensioneret solcelleanlæg og de rette invertere får du strøm til en fast lav pris i mange år frem. Dermed sikrer du dig imod de årlige prisstigninger på el på op til 5 %. Din investering kan faktisk have tjent sig selv hjem og mere til inden for en periode på blot 10 år.

Fordelene ved at alliere dig med en erfaren rådgiver og leverandør, når du går over til solenergi, er derfor mange. Med mere end 1.200 opstillede solcelleanlæg gennem tiderne for både private og erhverv tilbyder vi:

  • En grundig foranalyse baseret på avancerede beregningsværktøjer. Det giver dig et fuldt overblik over, hvad din investering i et SunPower solcelleanlæg betyder for din økonomi nu og på lang sigt.
  • Professionel, økonomisk rådgivning om dine muligheder hos KV Revision, der er eksperter i økonomien omkring etablering og drift af et anlæg.
  • En hurtig og effektiv montering, uden at der bores huller i tagbelægningen. Vores tidsfristnøgletal er af vores kunder vurderet til at være under 105 %.

Uanset om du vil styrke din virksomheds grønne profil, eller du som boligejer vil have en mere økonomisk og bæredygtig strømkilde, er du således godt på vej, når du vælger Solcellespecialisten som sparringspartner og leverandør. Ring i dag på 20 43 99 25.

Få grønnere, billigere strøm til attraktive priser

Med et solcelleanlæg slipper du nemlig ikke blot for at betale afgifter, PSO og tariffer af den strøm, som du bruger inden for den time, som den bliver produceret, du får også 0,88 kroner (60 øre for erhverv) for overskydende el, der sendes ud på elnettet nu og ti år ud i fremtiden, hvis anlægget installeres i 2016 og du samtidigt får del i den 20 MW pulje, som starter februar 2016. Allerede til næste år falder den pris til kr. 0,74.

Vil du bidrage til et grønnere klima og samtidig nyde godt af de økonomiske gevinster ved solenergi, står vi hos Solcellespecialisten klar til at sikre dig en løsning, der giver dig et maksimalt udbytte. Her får du nogle af markedets mest effektive solcelle anlæg til en konkurrencedygtig pris.

Fordelagtig garanti og virkningsgrad

Som de eneste her i Danmark kan vi hos Solcellespecialisten tilbyde de unikke solcelleanlæg fra SunPower. I modsætning til de fleste solcelle produkter, der blot har en garanti på 10 år, får du hos os derfor hele 25 års garanti. Uanset hvilken af de to modeller fra SunPower, du vælger, får du desuden et pladsbesparende solcellepanel, der over tid producerer op til 9,1 % mere strøm end tilsvarende anlæg. 

Få et GRATIS tilbud på dit solcelleanlæg!

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med dine spørgsmål.