Solceller – Solenergi til private og erhverv

Spar penge på din elregning med solceller fra Sunpower

Skær ned på elregningen og bidrag til klimaet

Er elregningen løbet løbsk, og føler du, at det er tid til at skifte over til en mere bæredygtig strømkilde?

Med blot 10 kvadratmeter solceller sparer du omgivelserne for ca. 1 ton CO2 om året (ifølge Dong Energy opgørelser over CO2) samtidig med, at du garderer dig imod den forventede stigning på el på op til 5 % årligt.

Dette er imidlertid ikke den eneste grund til, at solceller er blevet en populær løsning blandt klimabevidste virksomheds- og boligejere. 
Solcellerne kan også integreres i bygningens arkitektur og har en lang levetid.

Når du investerer i solenergi, er en professionel rådgivning og en grundig foranalyse alfa og omega for en optimal rentabilitet. På den måde får du et solcelleanlæg, der er perfekt dimensioneret til dit forbrug. Alt det tilbyder vi her hos Solcellespecialisten. Kontakt os derfor allerede i dag og book et uforpligtende konsulentbesøg.

SunPower solceller har markedets højeste effektivitet

Som de eneste i Danmark forhandler vi her hos Solcellespecialisten de anerkendte solceller fra SunPower til priser, der er til at betale. Disse adskiller sig fra konkurrerende anlæg ved, at du får:

  • En produktion der giver 9,1 % mere effekt over 25 år i forhold til tilsvarende anlæg. Dertil får du en produktgaranti på 25 år mod de ti år, som der er tradition for på markedet.
  • Minimal genskin og en høj effektivitet i forhold til areal. SunPower solceller er derfor det optimale valg, hvis du kun har et begrænset tagareal til rådighed.
  • En patenteret og innovativ konstruktion, hvor ledningerne er samlet på bagsiden. Dermed opnås den imponerende effektivitet på 20,4 %.

Med afsæt i en grundig foranalyse finder vi det anlæg, den inverter og monteringsløsning, der matcher din situation bedst. Dernæst varetager vi monteringen fra A -Z.

Du er derfor altid sikret en problemfri overgang til solceller, som kunde hos os.

Med solenergi får du billig el med en skarp, grøn profil

Får du installeret et solcelleanlæg på taget af din bolig eller virksomhed, signalerer du ikke alene overfor omgivelserne, at du tager et ansvar for klimaet. Uanset om du er bolig- eller virksomhedsejer, slipper du også for at betale afgifter, tariffer og PSO for den strøm, du bruger. Det eneste krav er, at den skal bruges indenfor samme time, som den produceres. Producerer dine solceller mere strøm, end du kan nå at bruge, kan du sælge den overskydende el for 88 øre per kWh, hvis du kommer ind under kvoten på 20 MW. som iflg. Energinet.dk starter februar 2016. Prisen gælder de næste ti år for private husstande. (Erhverv 60 øre)

Med overgangen til afregning på timebasis frem for årsbasis for både private og erhverv, er det vigtigt, at du vælger et solcelleanlæg med den rette kapacitet i forhold til dit forbrug. Får du brug for at købe strøm, betaler du nemlig typisk kr. 2,30 per kWh. Perioder med overforbrug vil derfor forlænge tilbagebetalingstiden på din investering betydeligt. Til sammenligning kan din investering tjene sig selv hjem på 11 år, hvis du blot bruger 30 % af den strøm, solcellerne laver, indenfor den time, hvor den produceres.

Få økonomisk overblik med vores solcelle prisberegner

Er du i tvivl om økonomien i at investere i solenergi? Så prøv vores prisberegner og få et indblik i, hvad investeringen vil betyde for din økonomi nu og på sigt.

Du er også altid velkommen til at booke et møde med en af vores konsulenter. RIng nu eller skriv via sidens kontaktformular, så kontakter vi dig.

Få et GRATIS tilbud på solceller!

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med dine spørgsmål.